Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2017 12:56 - Алекс Алексиев: Има 30 страници напътствия от Решетников как БСП да служи на интересите на Русия
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 1493 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  image 24MAR Стратегията за спечелване на президентските избори, която била засечена от българските тайни служби, препоръчвала да се използват фалшиви новини и социологически проучвания с преувеличени резултати

Слушах това момче Симов по въпроса с политическата бомба в "Уолстрийт джърнъл"  Това са политически нелепости. "Уолстрийт джърнъл"  е най реномираният вестник в САЩ, там проверяват всяка запетайка. Щом са писали, че БСП са получила тайна стратегия от Русия как да спечелят изборите , значи е вярно. Как да няма нищо черно на бяло? Има 30 страници напътствия от страна на Леонид Решетников как БСП трябва да служи на интересите на Русия.

Тази партия винаги е била продажна, поне според мен Тя искаше да заличи България от картата на света, да станем 16-та република и това продължава и до днес. Когато излезе публикация като тази в  "Уолстрийт джърнъл", хората трябва да си направят заключение. Така експертът Алекс Алексиев", председател на Центъра от балкански и черноморски изследвания,  коментира в студиото на Би Ти Ви огромният скандал, изнесен от американския вестник.

По време на кампанията за президентските избори миналата година, БСП е получила тайна стратегия как да спечели изборите, писа "Уолстрийт джърнъл", позовавайки се на пет различни източника от България – настоящи или бивши официални лица, предадоха агенциите. Според изданието  става дума за около 30-страничен документ, съставен от мозъчен тръст, близък до Кремъл. Той бил доставен от бивш руски шпионин, който е в американския списък на лица с наложени санкции.

Стратегията, която била засечена от българските тайни служби, препоръчвала да се използват фалшиви новини и социологически проучвания с преувеличени резултати.Според документа партията също така трябвало да акцентира върху теми, които са в съгласие с политиката на Кремъл – сваляне на санкциите срещу Русия, критики срещу НАТО и окуражаване на Брекзит.

Алексиев коментира и темата Турция- ЕС, както и атентата в Лондон от вчера. Трагедията е там, че в Европа вече има толкова много радикализирани мюсюлмани, че никой не знае къде кога какво може да стане. Тези случаи ще зачестяват. Този човек не е бил под наблюдения въпреки, че е бил известен в криминалните среди. Той просто е успял да се радикализира. Забележете, че е на 52 години. Той е мъж в зряла възраст, а не момче на 22", обясни Алексиев.

 "Ердоган говори така, защото още никой не му е скръцнал със зъби. Европа направи колосална грешка, по-скоро Меркел, с отварянето на границите. Тя води пагубна политика като му дава да шантажира с Европа. Турция е зависима от Европа икономично, ако не са част от това, те са никой, като една близкоизточна страна. Европа има много козове, но не ги използва", каза още той.  "Трябва да се играе с открити карти. Не трябва да се позволява на някакъв си турски султан да казва, че Варна е турска, да не говорим за Кърджали", заключи 




Гласувай:
6



1. sestra - Ама че
24.03.2017 14:18
наглост.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Вчера има среща със сина на един много висш мой познат, който рабоеше във ВКР.
24.03.2017 15:26
Той почина, но със сина му подължаме контакти. Синът му е доста обезпокоен, а познатите му са все такива като баща му. Информацията той има от тях. Той твърди, че в България са идвали от ЕС и са ни предупредили, че след НГ няма повеече да нии търпят в ЕС, защото новото ни ръководств не само не вярва в ЕС, но се превърща и в него враг. Е една дума да решаваме в ЕС ли искаме ли да сме или да ни гонят. Синът на генерала от ВКР-то е обеезпокоен, защото и двете му деца работят в Европа, не казва къде и какво, и ако ни иизгонели от ЕС те трябало да се върнат. Какво щее правят, казаво той, тук. Те живият там вече 15 годиини. Но не е само това, каза той. Умират ни и парите за метрото, за пътищата, за подмяна на релсовия път, за селското стопанство, за екологията, за образованието. И преминаваме отново към Русия, отрязват ни пътя към Европа. И какво ще търсим в Русия и кой ще отиде там. Те ще започнат да се местят тук, защото там животъте ужасен и България ще стане втори Крим...
цитирай
3. kolevn38 - Животът на българските политици, военни и патриоти, господин анонимен русофил, трябва се дава единствено за България, не за Русия.
24.03.2017 18:14
анонимен написа:
През изминали близо 3 десетилетия вие не проумяхте ли, че в Народно Собрание попадат само партии които се ръководят от доверени хора, които са работили и продължават да работят за органите на БКП, включително КДС. Предполагам сте чували кой ръководи български тайни служби, преди и сега. Като започнем от СДС, преминем през ДПС, ВМРО, ДСБ, НДСВ (ГЕРб и РБ), Атака, и стигнем до БКП-БСП-АБВ всички те се ръководят ор русофили, агенти или сътрудници на руско разузнаване. Вие вероятно не живеете на планета Земя.

Ще ви дам една статистика господине - всички политически парии поставени в Народно Собрание след 1944 г. се ръководят от служители на служби за охрана на БКП или високопоставени русофили, които са готови да отдадат живота си, своя и на останалите, за да пребъде Россия. Според статистика тези патриоти са подкрепени от 1,200,000 регистрирани сътрудници на ДС, сега са на отчет под друга форма, но всички са РУСОФИЛИ!

Тези избори както и предишни отново ще потвърдят желание на болгарски народ да стане неразделна част от Руска Федерация за да се поправят предишно политическо късогледство. Българи са над 80% русофили, пребройте паметници на руски и советски освободители, те говорят ясно за желанието на народа и Генерал Радев ще го изпълни.

Какъв "Уолстрийт джърнъл", какви пет лева г-н русофобе, вие сънувате еврогейски кошмари , Балканите са неразделна част от Велика Русия и това е записано в Сан Стефански договор от 1878 г., съгласуван с предишните господари на тези земи, турците.

Ердоган и Владимир Путин са в прекрасни отношения, каква Варна ви се привижда, та там се заселиха стотици хиляди братушки, защо се опитвате да заблуждавате наивници?

Russofil

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4115163
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5100
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930